Меню, с което да се подготвим за лятото
Забравете за супи, яхнии и готвени манджи
~ 1 мин.
Забравете супите, яхниите и готвените манджи. Пролетта е сезонът, през който подготвяме тялото и организма си за лятото, след студените зимни месеци. През това време на годината се чувстваме изтощени, склонни сме към депресивни състояния, косата ни капе повече и поради тази причина трябва да набавяме повече витамини, съветват от foodpanda.
Ето и няколко съвета как да се подготвим за лятото, за да сме здрави и във форма.
Салатите могат да бъдат трудни за ядене на бюрото ви, ако се опитвате да пишете и имейли и да говорите по телефона, но зеленчуците са задължителни в дневното ви меню.
Плодовете са основен източник на витамини, така че започвайте деня си с фреш от грейпфрут и лимон.
Представете си, че сте всъщност на брега в Мексико, отпивайки Маргарита. Сега спрете да си представяте този коктейл и го заменете с вода с лимон и прясна мента.
Консумирайте царевица. Тя е вкусна, полезна и засищаща. Може да я овкусявате според вашите предпочитания с различни подправки и сосове.
Простите и свежи съставки са ключът към усъвършенстването на летните ястия. Добавяйте към менюто си киноа.