Руска водка предизвика голям интерес на Винария 2017
Столичная получи поредната си награда
~ 1 мин.
Известната руска вода Столичная събра хиляди посетители на своя щанд на "Винария 2017" в 11-та палата на Международен панаир в Пловдив.
Хармонията на аромат и вкус на Столичная й помага да спечели множество международни медали. За успешен дебют на "Винария 2017" в Пловдив бе присъдена поредната й награда, информират от ПРофайл.
Въпреки множеството опити за имитация на руската водка, тя успява да запази своята идентичност и неповторим вкус.
Рецептата на Столичная водка е разработена през 1938 г. от Виктор Свиридов, а първата бутилка Столичная водка излиза на пазара през 1941 г. в обсадения Ленинград,
Хармонията на аромат и вкус на Столичная й помага да спечели множество международни медали. За успешен дебют на "Винария 2017" в Пловдив бе присъдена поредната й награда, информират от ПРофайл.
Въпреки множеството опити за имитация на руската водка, тя успява да запази своята идентичност и неповторим вкус.
Рецептата на Столичная водка е разработена през 1938 г. от Виктор Свиридов, а първата бутилка Столичная водка излиза на пазара през 1941 г. в обсадения Ленинград,
Тя се отличава от имитаторите с три ключови елемента: Столичная се дестилира от зимна пшеница, а не от царевица или друг вид зърно; За създаването на водката се използва ледникова вода; Продуктът се филтрира изключително внимателно - през кварц, активен въглен и след това отново кварц.
Световната си известност, Столичная придобива благодарение на висококачествените продукти, които се използват за производството й. Мекият и кадифен вкус е резултат от използването на традиционна технология със задължителна мултифилтрация през чист кварцов пясък и дървени въглища от бреза.