5-звездно Великденско меню без усилия
Кемпински хотел Зографски ви кани да отпразнувате един различен Великден
Обява:
Не мислете за готвене - отдайте се на празника, семейството, близките и приятелите си, на истинската почивка и доброто настроение. Ние ще ви посрещнем в спокойствието и уюта на Интермецо лоби бар и великолепната му тераса в разцъфналата Японска градина, с апетитен брънч от кулинарни изкушения, приготвени по специални рецепти.
Кога: 20 април от 11:30ч до 16:00 ч.
Ненадминатият вълшебник Андрей Стоилов е помислил и за тези от вас, които искат да останат вкъщи и да празнуват с отрупана от традиционни ястия маса, без да губят време в приготвяне на сложни блюда. Вземете кутия за четирима, за да се потопите в задължителните за празника вкусове: великденски салати и пъстри яйца, домашно приготвен пухкав козунак, крехки агнешки бутчета с пролетни картофки, дроб сърма и великолепна морковена торта с Mаскарпоне и ягодово сладко.
За повече информация или резервация, свържете се с нас на +359 2 969 2470.
В празничната седмица нашите бармани ще приготвят традиционния коктейл Естер Бъни (Великденско зайче)- изключителна комбинация от какао, водка, шоколад и чери бренди, която определено ще повдигне настроението.
За гостите от страната и чужбина хотелът предлага специален Великденски пакет. Подарете си заслужена почивка и превърнете празника в истинско преживяване!